Глушківська ЗОШ І-ІІІ ст. Куп’янський р-н



0


Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Категорії розділу

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Травень » 28 » Відкриття загальношкільного табору "Сонечко"
19:39
Відкриття загальношкільного табору "Сонечко"

Літо, літечко - чудова пора,

                  Чекає з нетерпінням

                               його весела дітвора…

     Швидко плине час. Ніби тільки вчора погожого вересневого ранку перший дзвоник скликав у шкільні стіни місцевих мешканців - засмаглих, змужнілих, сповнених незабутніми літніми враженнями дітлахів, як вже пролунали акорди останнього дзвоника, який сповістив про кінець шкільних занять та про прихід пори відпочинку, розваг, нових знайомств - літа.

      Вже стала давньою доброю традицією організація пришкільних дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням. Як і кожного року, цьогоріч учні нашоїшколи з величезним задоволенням завiтали допришкiльного закладу вiдпочинку «Сонечко». Втішним є і той факт, що кількість бажаючих відпочити і й оздоровитися  не зменшилась

       Робота нашого дитячого закладу - це вдале поєднання відпочинку, праці та розвитку   творчих і фізичних здібностей учнів.

       Хвилюючим моментом діяльності закладу «Сонечко» стало його відкриття, під час проведення якого не було байдужих: учителі і діти співали, декламували вірші, танцювали.

         Вiдкриття було дуже насиченим та яскравим. За кошти спонсорiв було придбано канцтовари та настiльнiiгри на суму 500 грн. – П/П «Пiкнiк» О.П.Ганус, кожна дитина  отримала солодощi вiд П/П «Догадайло». Магазином «Колорит» надано спортивний iнвентар, придбано повiтрянi кульки для прикрашання закладу вiдпочинку та рухливих iгор пiд час роботи закладу. Не були байдужими нi постiйнi нi новi спонсори, за що працiвники та вихованцi закладу їм щиро вдячнi.

          Наше «Сонечко» запланувало чимало рiзноманiтних екскурсiй та заходiв, конкурсiв та вiкторин, годин спiлкування та спортивних змагань. Закликаємо всiх бути активними учасниками. А вихователi прикладуть максимум зусиль, аби всi добре вiдпочили  та оздоровилися на свiжому повiтрi, набралися сили, засмагли.

 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 539 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]