Глушківська ЗОШ І-ІІІ ст. Куп’янський р-н



0


Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Категорії розділу

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Листопад » 5 » "Класний керівник - 2012"
20:12
"Класний керівник - 2012"

Найпрекрасніша пора людського життя - це дитинство. Це прекрасні миттєвості безтурботності, веселощів, розваг. І водночас це період отримання знань, формування особистості, набуття соціального досвіду, без якого неможливо впевнено крокувати стежиною дорослого життя. Саме на це спрямований навчально-виховний процес сучасної школи.

Дуже актуальною проблемою сучасності є виховання дітей, прищеплення їм незмінних загальнолюдських якостей: доброти, взаємодопомоги, вдячності, толерантності, милосердя.

Саме вихованням учнів, їх соціалізацією займається класний керівник.

Щоб виховати конкурентно спроможного випускника, вчитель повинен бути освіченою, високоморальною особистістю. Такою людиною я можу назвати кожного педагогічного працівника нашої школи. А найкращий спосіб продемонструвати свої вміння, поділитися досвідом роботи - це, на мою думку, взяти участь у конкурсі.

Така нагода випала у поточному навчальному році, а саме у вересні-жовтні 2012 року у Куп'янському районі проходив І етап Всеукраїнського конкурсу "Класний керівник - 2012”, у якому взяло участь багато класних керівників району. На конкурсі були представлені портфоліо класного керівника, в якому був описаний досвід роботи, накопичені фотоматеріали та інші творчі доробки педагогів. Окрім цього члени журі конкурсу відвідали відкриті виховні заходи, які проводили конкурсанти.

Від Глушківської ЗОШ І-ІІІ ст. у конкурсі брала участь молода, талановита, енергійна вчитель української мови та літератури, класний керівник 8 класу, спеціаліст ІІ категорії О.М.Гандзюк.

Члени журі у складі методистів районного відділу освіти Лозовської І.М., Кургузової С.Д., Літвінової І.В. та методиста ДБЮТ Ліненко Л.В. були вражені професійністю та душевністю проведеної Гандзюк О.М. години спілкування "Людина почнається з добра”, на якій панувала відкритість, чуйність, доброзичливість, повага до однолітків, батьків, бабусь та дідусів.

Робота Оксани Миколаївни як класного керівника була оцінена по заслузі. За результатами конкурсу О.М.Гандзюк посіла І місце і стала кращим класним керівником 2012 року в Куп'янському районі. Її досвід роботи направлений на наступний ІІ етап у Харківську академію неперервної освіти.

Весь педагогічний та учнівський колектив Глушківської ЗОШ І-ІІІ ст. щиро вітає О.М.Гандзюк з перемогою. Бажаємо Вам, Оксано Миколаївно, нових звершень, творчої наснаги. Взаєморозуміння з учнями та колегами та теплого родинного затишку!

- Оксана Миколаївна наш класний "класний” керівник. Вона завжди готує нам багато цікавих виховних заходів, класних годин, конкурсів. Вона гарна та добра, дуже любить нас. Ми, восьмикласники, завжди готові прийти на допомогу своїй другій мамі, Оксані Миколаївні, підтримати її у складних ситуаціях. Саме цьому вона вчить нас. Ми любимо її всім серцем. Вітаємо її з перемогою у конкурсі "Класний керівник року”! Наша Оксана Миколаївна  дійсно КЛАСНИЙ КЕРІВНИК РОКУ!!!

Адміністрація та учні 8класу

Глушківської ЗОШ І-ІІІ ст.

 

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 513 | Додав: Lubowas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]