Глушківська ЗОШ І-ІІІ ст. Куп’янський р-н



0


Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Категорії розділу

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Грудень » 4 » Інформація
15:22
Інформація

Інформація

про Глушківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів

Куп’янського району Харківської області

 

Рік заснування                

1982 р.

 

Директор школи

Канцедал Ганна Вікторівна, освіта вища, за фахом вчитель   географії, має вищу кваліфікаційну категорію. Заклад очолює з  2005  року.

 

Контингент учнів

У школі навчається 120 учнів, з них учнів 1-4 класів -  31 чол., 5-9 класів - 60 учнів, 10-11 класів -  29 учнів.

Випускників 9 класів -  16 учнів.

Випускників 11 класів -  14 учнів, з них претенденти на нагородження золотою медаллю – - учень, срібною - 1учень.

Приймали участь у ЗНО   8   учнів 11 класу.

 

Мова навчання

Українська

Профільне   навчання

 

Навчально-виховний процес здійснюється за  профілями:

10 клас- профіль української філології

11 клас-  універсальний профіль з вивченням російської мови

 

Педагогічний  колектив

Педагогічний колектив нараховує  21  педагога,

 з них 20 чол. мають вищу освіту, 1чол. – середню  спеціальну.

Вищу кваліфікаційну категорію мають  4 чол.,

першу кваліфікаційну категорію - 6 чол.,

другу кваліфікаційну категорію - 4 чол.,

категорію «спеціаліст» - 6 чол.

 

Забезпечення харчуванням

Гарячим безкоштовним харчуванням на  100 % (35 учнів) забезпечено учнів початкових класів та дітей пільгових категорій  (з них 2 дітей, позбавлених батьківського   піклування та 2 дітей з малозабезпечених сімей). За рахунок батьківської плати харчується 47 учнів

Творчий потенціал 

Педагогічний колектив працює над методичною проблемою: «Забезпечення формування особистості учня на основі якісної освіти, розвитку його творчих можливостей, самовдосконалення через підвищення рівня компетентності педагогів»

Виховною проблемою: «Соціалізація учнівської молоді в умовах реформування та гуманізації освіти». У конкурсі «Учитель року» брали участь  2  учителів, з них у 2009 році – 1 вчитель (Швиголь С.В.), 2010 році – 1 вчитель (Мараховська І.М.).

Гурткова робота      

Працює секція футболу дитячо -спортивної   школи. Від Куп’янського БДЮТ у школі працюють гуртки «Інформатика», «Юний журналіст», «Вокальний»,«Захисник Батьківщини».

 

Підвіз учнів та вчителів

До школи потребують підвозу 58 учнів та 15 вчителів. Підвіз здійснюється шкільним автобусом.

 

Матеріально- технічне забезпечення

До послуг учнів 11 навчальних кабінетів, комп’ютерний клас (13 ПК),спортивна зала, футбольний майданчик, майстерня, їдальня.

Бібліотечний фонд налічує 9769 примірників художньої та  навчальної літератури.

 

Досягнення учнів    

 

Щорічно учні школи беруть участь у районних олімпіадах з базових дисциплін, виборюють призові місця.

Переможцями та призерами ІІ (районного) етапу    Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін стали:

Гончарова Катерина, 8 клас, І місце – географія.

ІІ місце – англійська мова;

ІІІ місце – світова література.

Краснонос Давид, 11 клас, ІІІ місце – трудове навчання

Гапоніна Світлана, 7 клас, ІІ місце – українська мова та  література.

Заїка Ангеліна, 11 клас, ІІІ місце – інформатики.

Щира Ірина, 11 клас,  ІІІ місце –хімія.

 Бессонова Світлана, 8 клас, ІІІ місце –  математика.

      У 2011-2012 навчальному році учениця 8 класу Гончарова Катерина брала участь     у ІІІ етапі       Всеукраїнської учнівської олімпіади з  географії     

      Робота учениці 7 класу Тедеєвої Діани «Життєвими стежинами Жукової Зофії Францівни» і колективна робота Василенка Нікіти, учня 11 класу, Борисенка Богдана, учня 8 класу, Заїки Ангеліни, учениці 10 кл., Орлової Дар’ї, учениці 8 кл., керівник проекту Швиголь С.В., у 2010/11 навчальному році. стали переможцями районного та учасниками обласного етапів конкурсу «Слобожанські дзвони Перемоги» у номінаціях «Стежки, опалені війною» та «Війна у спогадах очевидців».

    За ініціативи керівника проекту «Калейдоскоп» Росенко Л.В. з жовтня 2011 року волонтери Глушківської ЗОШ І-ІІІ ст.. займаються пошуком людей від програми «Жди меня». Редакція цієї програми передає дані розшукуваних, які друкуються на спеціально відведеній сторінці громадсько шкільної газети «Калейдоскоп» з логотипом своєї програми. За короткий час з 11 розшукуваних було знайдено 5 осіб.

    За участь у Міжнародному молодіжному конкурсі волонтерських проектів «Служіння заради миру» керівник проектів «Калейдоскоп» та «Милосердя», педагог-організатор, вчитель початкових класів Росенко Л.В. отримала сертифікат учасника за волонтерський проект «Калейдоскоп», в рамках якого діти займаються пошуком людей з програмою «Жди меня».

У 2011 році вони разом з шкільним психологом Кунєвою М.М. взяли участь у 8 обласному зльоті педагогів-інструкторів та підлітків-інструкторів програми «рівний-рівному» в м.Харкові, де отримали грамоту КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» за змістовний та яскравий виступ. Підлітки-інструктори  були нагороджені футболками з логотипом «Рівний-рівному» та надписом «Пробіг заради життя – 2010.

У 2011-2012 н/р. учні школи взяли участь у фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я». На районному етапі команда інструкторів посіла ІІ місце, а у ІІ (регіональному) етапі перемогу одержав підліток-інструктор, учень 11 класу Колесник Сергій за кращу роботу в конкурсі плакатів.

У 2011-2012 н/р члени гуртка «Юний журналіст» взяли участь у VІІІ Всеукраїнському турнірі юних журналістів і одержали перемогу у районному етапі. А учень 9 класу Борисенко Богдан став кращим гравцем турніру.

Учні школи беруть активну участь у районних заходах: фестивалі    дружин юних пожежних, спартакіадах «Спорт протягом життя»,  оглядах- конкурсах художньої самодіялдьності.

У 2011 році досвід роботи школи за темою «Трансформація класичної школи в громадсько активну через адаптивне державно-громадське управління» було схвалено ІМЦ  районного відділу освіти Куп’янської РДА та методичною оадою КВНЗ ХАНО.

В 2012-2013 навчальному році команда учнів школи посіла І місце в районному етапі Всеукраїнських турнірів юних біологів та юних географів. Команда КВК «Тусовка» посіла ІІ місце у відбірковому турі Всеукраїнського конкурсу-фестивалю КВК.

 

 

 

 

Директор школи                                 Г.В.Канцедал

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 594 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]