Глушківська ЗОШ І-ІІІ ст. Куп’янський р-н



0


Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Категорії розділу

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 1 » Глушківська громадсько активна школа в дії!
20:30
Глушківська громадсько активна школа в дії!

   14 травня в приміщенні Глушківського будинку культури відбулись звітні загальношкільні батьківські збори Глушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які пройшли в урочистій обстановці. На зборах були присутні батьки, учні, заступник СТОВ «Мрія» Головко Г.С., Глушківський сільський голова Пивоваров М.О., директор Глушківського БК Степанова О.В., завідуюча Колісниківським клубом Іванова О.А.

   Про життя школи протягом 2014/2015 н.р  розповіли в своїх доповідях члени учнівської самоврядної організації «Шкільне містечко.

   Президент «Шкільного містечка», учениця 9 класу Росенко Катерина відмітила, що учнями школи щопонеділка проводяться загальношкільні лінійки, на яких учні звітують про чергування, доповідають про рейтинги класів та учнів в конкурсі  «Учень року» та «Клас року», інформують про плани школи та участь у них класів на тиждень, готують тематичні виступи.

   За ініціативи Міністерства культури в школі було проведено багато цікавих заходів – Осінній бал, Новорічні мюзикли, 8 Березня, День Святого Валентина та багато інших. Вдалими виявились виступи шкільних команд в районних конкурсах та фестивалях. Так, команда школи посіла ІІ місце в районному фестивалі юних інспекторів дорожнього руху, І місце в районному фестивалі «Молодь обирає здоров’я». Команда школи вдало представила район на обласному форумі психологів, що відбувся на базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти». На районному фестивалі героїко-патріотичної пісні "Солдати миру" серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Костюк Анастасія, учениця 3 класу, стала переможницею конкурсу в віковій категорії 6-10 років в номінації «Солісти-вокалісти», а вокальний ансамбль посів ІІІ місце в віковій категорії 11-14 років в номінації «Вокальні ансамблі».

   Міністр освіти Гапоніна Світлана ознайомила присутніх з досягненнями учнів на ниві навчання.

   Призерами та переможцями ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад стали: учениця 7 класу Зінченко Дар’я (ІІІ м. з української мови та літератури), учень 7 класу Щирий Богдан (ІІ м. з хімії), учениця 8 класу Томко Ірина (ІІІ м. з української мови та літератури, ІІІ м. з інформатики, ІІ м. з англійської мови), учениця 8 класу Мельниченко Тетяна (ІІІ м. з географії, ІІІ м. з біології), учениця 9 класу Шведун Дарина (ІІ м. з біології), учениця 9 класу Шаповалова Олеся (ІІІ м. з історії, ІІІ м. з правознавства), учениця 9 класу Росенко Катерина (ІІ м. з української мови та літератури), учениця 10 класу Гапоніна Світлана (ІІІ м. з  географії, ІІ м. з англійської мови, ІІ м. з біології, ІІ м. з історії), учень 10 класу Щирий Ігор (ІІІ м. з англійської мови), учениця 11 класу Гончарова Катерина (ІІ м. з географії), учениця 11 класу Бессонова Світлана (ІІІ м. з астрономії).

   Гандзюк Крістіна, учениця 10 класу, стала переможницею районного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів Малої академії наук у секції «Психологія», переможницею районного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням «Обʼєнаймося ж, брати мої!» та обласним призером даного конкурсу  (ІІІ місце).

   В Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді  ім.Т.Г.Шевченка призові  місця посіли учениця 5 класу Вербич Анастасія, учениця 5 класу ( ІІІ місце), Гребінчук  Максим, учень 7 класу (ІІ місце), Кунєва Валерія, учениця 6 класу (ІІІ місце), Гандзюк Крістіна, учениця 10 класу (ІІІ місце).

   Міністр спорту, учень 11 класу Новіченко О., пропагував на сцені здоровий спосіб життя. Відмітив, що спорт надзвичайно популярний серед учнів школи. Шкільний стадіон та гімнастичні споруди майже ніколи не простоюють. Учні школи посіли два ІІ місця в складі команди «Мрія» в районних турнірах.

   Заступник директора СТОВ «Мрія» Г.С.Головко побажала всім присутнім теплого родинного затишку, наголосивши, що родина – одне з найголовніших понять в нашому житті,  і запевнила в подальшій співпраці зі школою.

   В своєму виступі директор школи Канцедал Г.В., відмітила, що  тільки в спільній праці школи, учнів та громади можна досягти значного успіху. Всі досягнення школи – це результат спільних дій не лише колективу та учнів школи, а й наших партнерів. Це – батьки наших учнів, Глушківська сільська рада, Глушківський та Колісниківський будинки культури, Глушківська сільська бібліотека, відділ освіти і наш незмінний спонсор – СТОВ «Мрія» на чолі з Головком А.М. та Головко Г.С.

   Так, завдяки допомозі СТОВ «Мрія» постійно поповнюється матеріальна база школи – в минулому навчальному році було встановлено 14 вікон, відремонтовано покрівлю над спортзалом, постійно передплачуються періодичні видання. Так, днями школа отримала ще один подарунок – 110 комплектів посуду «Люмінарк».

   Свої творчі здібності учні можуть розвивати в гуртках, що фінансуються СТОВ «Мрія» - «Танцювальний»,  «Рукодільниця» та «Мала пластика». Доказом співпраці є виставка робіт гуртківців та хореографічні виступи. Своїми піснями порадували присутніх вихованці вокального гуртка від БДЮТ при відділ освіти під керівництвом вчителя музики Усова О.В.

   Народна мудрість “Дитину виховує все село” – немає кордонів. Директор школи щиро подякувала учням, батькам, за співпрацю і побажала нових творчих успіхів, процвітання школі і кожній родині, миру нашій рідній Україні. 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 706 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]