Глушківська ЗОШ І-ІІІ ст. Куп’янський р-н



0


Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Категорії розділу

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Листопад » 17 » День вчителя
23:29
День вчителя

Очей очарованье….

Такими прекрасними рядками висловив своє захоплення цією порою року російський поет О.С.Пушкін. Це пора дозрівання, збору врожаю, підведення підсумків кропіткої землеробської праці. А на освітянській ниві розпочинається новий навчальний рік. Коли школа зустрічає світлими просторими класами гомінку дітвору. Дітей на порозі зустрічають добрі, ніжні, лагідні руки педагогів. Саме вчителі прокладають шлях малечі у незвідані, таємничі лабіринти освіченості. Їхня самовіддана праця знаходить вдячність, повагу, визнання у відвертих, щирих дитячих душах. І саме восени, на початку жовтня, учні з відкритою душею та дитячою відданістю вітають своїх наставників з професійним святом.

День працівників освіти вже традиційно відзначається в нашій школі у першу п'ятницю жовтня. В цей день вчителі на деякий час занурюються у вирій шкільного життя як учні, а одинадцятикласники виконують роль педагогів.

Педагогічний колектив школи був приємно вражений підготорвкою та проведенням учнями 11 класу уроків.

Чудовий настрій колективу нашої школи створювали не тільки на уроках. Зранку в школі лунала святкова музика, працівників школи святково одягнені учні зустрічали квітами та вітальними листівками. А вже після четвертого уроку свої двері гостинно відкрила імпровізована актова зала, де чекали на винуватців свята талановиті зірочки вокалу, хореографії та художнього слова.

Під чуйним керівництвом педагога-організатора Маслій А.О. учні підготували святковий концерт, на якому линули пісні, діти старшої танцювальної групи подарували танок. Яскравою плямою цієї святкової програми була жартівлива сценка про закохану пару сільської молоді, яку майстерно виконали учні 11 класу Єрмоленко Сергій та Носик Сергій.

Закінчився концерт чудовою піснею про школу у виконанні всіх учасників художньої самодіяльності.

Шановні працівники освіти. У цей святковий день все для вас: квіти, посмішки та найкращі побажання. Від імені всього учнівського колективу нашої школи щиро вітаю вас із професійним святом. Бажаємо вам натхнення, терпіння у такій нелегкій але такій благородній справі - навчанні та вихованні дітей.

Президент "Шкільного містечка”

Катерина Гончарова

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 470 | Додав: Lubowas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]