Глушківська ЗОШ І-ІІІ ст. Куп’янський р-н



0


Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Категорії розділу

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 4 » Турбота про відпочинок
23:08
Турбота про відпочинок

27 травня 2013 року розпочали свою роботу пришкільні заклади відпочинку Куп'янського району. У цьому році, як і завжди, діти в пришкільних закладах харчуються за рахунок державних коштів. Але ж відпочинок - це не лише якісне збалансоване харчування, а й, перш за все, організація дозвілля дітей.

У пришкільному закладі відпочинку Глушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів "Сонечко” цю проблему вирішили завдяки спонсорській допомозі сільськогосподарського товариства та приватних підприємців нашого району.

 На звернення начальника закладу Росенко Л.В. про надання допомоги як завжди відгукнулося господарство СТОВ "Мрія”, незмінні спонсори нашої школи,  яке запропонувало для всіх вихованців закладу відпочинку екскурсію до тваринницьких ферм, що знаходяться на території сіл Глушківка та Кругляківка. Заступник директора Г.С.Головко та зоотехнік Сотнік А.О. розповіли про роботу ферм, показали тварин; сучасне технічне оснащення; пригостили дітей гостинцями.

Спонсорську допомогу на відкриття та функціонування табору надали господарі магазинів "Колорит” та "Пікнік”, що знаходяться в смт.Ківшарівка, "Вишенька”, "Центрячок” с.Глушківка, П/П Догадайло.

Ганус П.О., м/н "Пікнік” виділив 500 грн, на які були придбані настільні розвивальні ігри, кольорова крейда, фарби гуаш, пензлики, прості та кольорові олівці та фломастери, кольоровий та ксероксний папір, файли, ручки, маркери, ватмани, кнопки канцелярські, голки, клейка стрічка, тканина для пошиття хусточок вихованцям закладу. Педан В.В., м/н "Колорит” подарував бадмінтон, скакалки (6 шт), м'ячі (3 шт),  бумеранги (4 шт), сачки для ловлі метеликів (2 шт), мильні бульбашки (11 шт). П/П "Догадайло” подарував солодощі на відкриття закладу відпочинку. Господарі магазинів "Вишенька” та "Центрячок” - солодкі призи на конкурси та на день закриття ПЗВ "Сонечко”.

В часи ринкових відносин дуже важливо не втратити найкращі людські якості: доброту, людяність, милосердя. І наші спонсори - СТОВ "Мрія”, на чолі з Головком А.М., Ганус П.О., Педан В.В., П\П Догадайло, "Центрячок” та "Вишенька”, своєю фінансовою підтримкою та власним прикладом допомагають виховувати молоде покоління українців.

Ми висловлюємо щиру вдячність спонсорам за те, що діти мають можливість обирати розваги та відпочинок за смаком

Працівники та вихованці

ПЗВ "Сонечко”

 

Переглядів: 516 | Додав: Lubowas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]